Schone matten voor je bedrijf

Goed bijgehouden matten op de vloer zijn essentieel om een schone en fijne werkomgeving te creëren. Bovendien is een netjes ogende ingang een goed visitekaartje voor je bedrijf. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om gebruik te maken van huurmatten. Op die manier heb je geen omkijken naar schone matten. Het nadeel is echter dat je vaak vast zit aan vervelende en lang lopende contracten, en bovendien dat het vrij duur is om een bedrijf matten te laten leggen en schoon te laten houden. Ben je op zoek naar een Mattenwinkel waar je minder betaalt, en nergens aan vast zit – maar wel dezelfde service krijgt? Dan is de Mattenservice misschien iets voor jou.

Schone matten, prima service

De Mattenservice biedt namelijk dezelfde service als een standaard huurmattenbedrijf, maar tegen lagere prijzen en zonder dat je vast zit aan een huurcontract. Je kunt deze service dus op ieder gewenst moment opzeggen, en er is geen opzegtermijn. Toch krijg je dezelfde kwaliteit service. Al vanaf €1,75 per week heb je gegarandeerd schone matten – een structurele en uiterst betrouwbare oplossing voor de vloer van je bedrijf tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding die er te vinden is.

Gratis proefperiode

De service van de Mattenservice klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Dus om te laten zien dat het echt kan, kun je nu vier weken lang op de proef gebruik maken van deze unieke mogelijkheid. Op die manier kun je zelf ondervinden hoe gemakkelijk en hoe goedkoop het is om je matten door de Mattenservice te laten verzorgen. Dat heeft geen enkel nadeel – en alleen maar voordelen. Probeer de service dus snel uit en ontdek hoe fijn het is om altijd schone matten te hebben, zonder dat je vastzit aan lastige contracten of te maken krijgt met vervelende opzegtermijnen.