Ook beton bestel je online

Het is helemaal hot, de industriële stijl van lofts en grote waarhuizen. In elke stad worden oude fabrieken omgebouwd tot hippe stadslofts. Ook nieuwe lofts worden gebouwd, en dan expres kaal gehouden qua inrichting om dat unieke loftgevoel te creëeren. Maar hoe kleed je zo’n loft aan? Waar vind je bijvoorbeeld een beton webshop als je geen zin hebt om honderden winkels langs te gaan?

Voor alles een webshop

Met goed zoeken kom je er altijd. Tegenwoordig is voor elk product wel een webshop te vinden, zo ook voor beton. De technieken om betonnen producten te maken gaan snel vooruit, waardoor je de meest creatieve betonnen producten ooit kunt kopen. Het zijn geen logge, lelijke bakstenen meer. Zelfs in de badkamer kun je helemaal los gaan met betonnen producten. Ook qua accessoires is het perfect. Zo kun je je home office mooi aankleden met een houten bureau en stijlvolle bureaustoel, om vervolgens af te maken met schitterende betonnen accessoires. Denk hierbij aan een betonnen pennenbakje bijvoorbeeld. Het geeft een industriële look en is nog zeer functioneel ook. Dankzij het beton is het zwaar genoeg om op zijn plek te blijven staan, en kun je het ook nog gebruiken als presse-papier.

Ook voor je tuin is er genoeg te vinden. Van beplantingselementen voor je tuin, tot manieren om een stevig pad door je tuin heen te creëeren. En om het af te maken kun je zelfs verschillende maten bloembakken kopen. Van beton natuurlijk, dus staan ze stevig op hun plek en blijven ze ook daar staan.

Loeizwaar sjouwen?

Al dat beton, dan sjouw je jezelf toch een hernia? Dat is gelukkig niet waar. Al kun je je betonnen producten vaak zelf afhalen, kunnen ze ook gewoon bezorgd worden. Dit kan bij jou thuis of op kantoor, net waar je het nodig hebt.